top of page
Philips Leadership Awards.jpg

huur het PSO

orkest inhuren? dat kan!

Het Philips Symfonie Orkest heeft vele jaren ervaring opgebouwd met speciale concerten voor bijzondere evenementen.

In de eerste plaats dankzij onze hoofdsponsor Philips, voor wie het PSO besloten, unieke concerten heeft gegeven in o.a. Eindhoven en Amsterdam. Maar ook andere opdrachtgevers weten ons te vinden, omdat het PSO zowel met het klassieke als met het lichte repertoire overweg kan. Daarnaast kan het PSO helpen met het samenstellen van uw productie, inclusief advies over solisten, opdrachtcomposities en speciale effecten die een evenement extra uniek maken.

025ffd_4794738083cd42f2bd636fa05a4a9c03~
025ffd_75efea6eba1c46f9ba6a8d52db3065b6.

een ervaren orkest

Enkele voorbeelden van eerdere evenementen:​

  • Voor Philips heeft het PSO een afscheidsconcert gespeeld op een verrassende locatie waarbij de favoriete werken van de hoofdpersoon voorbij kwamen, afgewisseld met toespraken en bekende solisten 

  • Voor het jubileum van een orgelfederatie heeft het PSO een speciaal programma ingestudeerd met louter orgelwerken

  • Voor het 25-jarig bestaan van een internationale inkoop-combinatie heeft het PSO een concert van 20 minuten verzorgd in het Rijksmuseum, inclusief een beroemd Nederlands solist en een speciale medley voor alle deelnemende landenorganisaties.

  • Voor Philips heeft het PSO jarenlang het Philips Nieuwjaarsconcert verzorgd, concerten van ongeveer 75 minuten met afwisselend licht klassieke en populaire werken. Daarbij begeleidde het orkest ook (internationaal) beroemde zangers en instrumentalisten.

  • Voor een klassiek muziekfestival heeft het PSO een groot symfonisch werk uitgevoerd in een openluchttheater.​

neem vrijblijvend contact op

Het PSO is een niet-professioneel orkest dat speelt op zeer hoog niveau, waardoor het PSO een prijs-kwaliteit verhouding heeft die uniek is in Nederland.

Neem gerust contact met ons op, we spreken graag over de mogelijkheden.  E-mail naar info@philipssymfonieorkest.nl 

025ffd_23ad6dfe62644892b841a0d83c4a3315~
bottom of page