Wil je meespelen met het Philips Symfonie Orkest?

Het PSO heeft een grote bezetting. Onze concerten in het Muziekgebouw Frits Philips en andere grote zalen in binnen- en buitenland trekken steeds een groot en enthousiast publiek. We zoeken altijd mensen die mee willen spelen als versterking bij grote projecten.

Ook zoeken we regelmatig nieuwe leden, de vacatures in het orkest worden per sectie aangegeven op de pagina Musici. Als aspirant-lid kun je eerst een aantal repetities meedoen, daarna volgt een auditie om vast lid te kunnen worden.

Repetities

Wij repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in Eindhoven. Eén keer per maand sluiten we onze repetitie gezellig af met een hapje en een drankje. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze vaste repetitielocatie.

 

 

Contributie

Het lidmaatschap kost € 200,00, dat is inclusief het jaarlijkse repetitieweekend. Studenten krijgen 50% korting en het lidmaatschap is gratis voor leden onder de 18 jaar. 

Leden van het PSO krijgen toegang tot de personeelswinkel van Philips waar je Philips producten met korting kunt kopen.

 

Heb je belangstelling? Klik hier om contact op te nemen met onze orkestchef.

© 2013 - 2020  Philips Symfonie Orkest.

 

Auteursrecht: Alle materiaal op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag worden gedownload, gekopieerd of anderszins worden overgenomen of bewaard zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Philips Symfonie Orkest.

Google Analytics: Google Analytics helpt ons te analyseren hoe bezoekers onze website gebruiken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van “cookies”. U kunt dit weigeren via de Instellingen van uw computer. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

  • LinkedIn App Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram-v051916_200
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page