Symfonieorkest te huur

Het Philips Symfonie Orkest inhuren? Dat kan! 

Het PSO heeft vele jaren ervaring opgebouwd met speciale concerten voor bijzondere evenementen.

In de eerste plaats dankzij onze hoofdsponsor Philips, voor wie het PSO besloten, unieke concerten heeft gegeven in o.a. Eindhoven en Amsterdam. Maar ook andere opdrachtgevers wisten ons te vinden, omdat het PSO naast het groot klassieke repertoire ook uitstekend met het lichte repertoire overweg kan. Daarnaast kan het PSO helpen met het samenstellen van uw productie, inclusief advies over solisten, opdrachtcomposities en speciale effecten die een evenement extra uniek maken.

Enkele voorbeelden van eerdere evenementen:

 • Voor Philips heeft het PSO een afscheidsconcert gespeeld op een verrassende locatie waarbij de favoriete werken van de hoofdpersoon voorbij kwamen, afgewisseld met toespraken en bekende solisten 

 • Voor het jubileum van een orgelfederatie heeft het PSO een speciaal programma ingestudeerd met louter orgelwerken

 • Voor het 25-jarig bestaan van een internationale inkoop-combinatie heeft het PSO een concert van 20 minuten verzorgd in het Rijksmuseum, inclusief een beroemd Nederlands solist en een speciale medley voor alle deelnemende landenorganisaties.

 • Voor Philips heeft het PSO jarenlang het Philips Nieuwjaarsconcert verzorgd, concerten van ongeveer 75 minuten met afwisselend licht klassieke en populaire werken. Daarbij begeleide het orkest ook (internationaal) beroemde zangers en instrumentalisten.

 • Voor een klassiek muziekfestival heeft het PSO een groot symfonisch werk uitgevoerd in een openluchttheater.

Klik op de afbeeldingen hierboven en de video hiernaast voor deze en andere voorbeelden.

Het PSO is een niet-professioneel orkest dat speelt op zeer hoog niveau,

waardoor het PSO een prijs-kwaliteit verhouding heeft die uniek is in Nederland.

Neem gerust contact met ons op, we spreken graag over de mogelijkheden.

E-mail naar info@philipssymfonieorkest.nl 

© 2013 - 2020  Philips Symfonie Orkest.

 

Auteursrecht: Alle materiaal op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag worden gedownload, gekopieerd of anderszins worden overgenomen of bewaard zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Philips Symfonie Orkest.

Google Analytics: Google Analytics helpt ons te analyseren hoe bezoekers onze website gebruiken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van “cookies”. U kunt dit weigeren via de Instellingen van uw computer. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

 • LinkedIn App Icon
 • YouTube Social Icon
 • Instagram-v051916_200
 • Wix Facebook page
 • Wix Twitter page