Welkom

Rob Beltjens Fotografie

Eind van het seizoen

Tot onze grote spijt moet ook het Philips Symfonie Orkest alle concerten annuleren tot en met de zomer. Uiteraard hopen we na de zomer wel ons 90-jarig bestaan te kunnen vieren met prachtige concerten.

Het PSO inhuren? Dat kan!

Het PSO heeft vele jaren ervaring opgebouwd met speciale concerten voor bijzondere evenementen.

In de eerste plaats dankzij onze hoofdsponsor Philips, voor wie het PSO besloten, unieke concerten heeft gegeven in o.a. Eindhoven en Amsterdam. Maar ook andere opdrachtgevers wisten ons te vinden, omdat het PSO naast het groot klassieke repertoire ook uitstekend met het lichte repertoire overweg kan. 

1/2

Please reload

© 2013 - 2020  Philips Symfonie Orkest.

 

Auteursrecht: Alle materiaal op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag worden gedownload, gekopieerd of anderszins worden overgenomen of bewaard zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Philips Symfonie Orkest.

Google Analytics: Google Analytics helpt ons te analyseren hoe bezoekers onze website gebruiken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van “cookies”. U kunt dit weigeren via de Instellingen van uw computer. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

  • LinkedIn App Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram-v051916_200
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page